Olevi

Tuotemerkki

Olevin nimen, tunnuksen ja muun tuotemerkkiin liittyvän materiaalin käytöstä on tehty erillinen ohjeisto. Tältä sivulta ja Olevin brändikirjasta löydät kaiken tarvittavan tiedon Olevin tuotemerkin käyttämiseksi.

Brändikirjasta on kaksi versiota. Löydät linkin brändikirjan lyhyeen versioon myös web-sivujen yläpalkista kohdasta "Lisätietoa Olevista" .

Brändikirjan osiosta "Mikä olet olevinasi" löydät "hissipuheita" erilaisille kohderyhmille. Näiden lyhyiden tarinoiden avulla Olevista on helppo kertoa valitsemalla oikea asiayhteys.

Brändikirja (lyht versio)
Brändikirjan lyhyt versio toimii samalla Olevin esitteenä. Kirjasesta voi tilata painetun version. Se sisältää kaiken tarvittavan tiedon, jota uusi asiakas tarvitsee ymmärtääkseen Olevin tuotteena.
Brändikirja ja tuotemerkkiohjeisto
Pidempi versio brändikirjasta sisältää ohjeet Olevin nimen, tunnuksen ja muun tuotemerkkiin liittyvän materiaalin käytöstä

Brändikirja painotuotteena

Käytä seuraavia määrityksiä tilatessa brändikirja painotuotteena. Huomioi, että painotalolla ei todennäköisesti ole (esim. verkkokaupassa) koon puolesta täsmälleen vastaavaa tuotetta, eli kyseessä on käsin leikattava tuote. Tilaus on todennäköisesti erikseen sovittava painotalon myyntipalvelun kanssa.

Brändikirjan painomääritykset
Koko 180 x 120 mm
Värillisyys 4/4
Paperi 200g silk tai vastaava
Jälkikäsittely Rei'itys käsin, metalliwire (ei erillisiä kansia)

Logot

Katso tarkempi ohjeistus logojen käytöstä Brändikirjasta. Alla löydät linkkilistan Brändikirjassa viitattaviin Olevin logoihin.